Nederland
ramon@onderneemjedroom.nl | pauline@onderneemjedroom.nl

“Zeg Ramon: Waarom heb jij het bedrijf onderneem-je-droom?”

deb121743n2

Created with Sketch.

“Zeg Ramon: Waarom heb jij het bedrijf onderneem-je-droom?”

Vorige week kwam Valentijn (9) me bij Crossfit achterna met deze topvraag. Je keek me aan alsof ik het raarste bedrijf ter wereld had. Dromen ondernemen, wie doet dat nu?..  haha (ik zie je snoetje nu nog voor me ?) Ik had onvoldoende tijd om het uit te leggen, dus bij deze een blog voor Valentijn?!

Momenteel doe ik wat ik het beste kan, ik help ondernemers bij het realiseren van (klant)dromen. Ik train en coach mensen iedere dag een 1% stapje te zetten in een betere performance. Hierin heb ik mijn kern gevonden. Ik heb er veel plezier aan en ik boek samen met de mensen waarmee ik werk bijzondere resultaten. Het geeft me energie als moeilijke dingen lukken. Het lijkt op crossfit. Daar trainen we ook iedere dag om fitter te zijn en moeilijkere oefeningen te kunnen.

Sommige mensen die bij die bedrijven werken hebben het gevoel dat er nog veel meer uit het leven te halen is dan ze nu doen. Ze voelen zich niet fijn genoeg en zitten vast in de vraag: “Wat nu?”.

Speciaal voor deze mensen is er www.onderneemjedroom.nl programma.

Maar ik hoor je volgende vraag al: Wat doe je dan precies?

  1. We onderzoeken samen waar het hart sneller van gaat kloppen, wat je echt goed kunt en welke dromen daar achter zitten. (eigenlijk zijn we een beetje jaloers op jou Valentijn. Jij weet dit al van nature heel goed en wij zijn het een beetje verleerd. Maar we herontdekken heel snel weer hoe het voor ons zit hoor ?);
  2. Net als bij crossfit moeten we sommige moeilijke oefeningen klein maken en in stukjes trainen, zodat we ze uiteindelijk kunnen. Dus dat is stap 2 bij het realiseren van dromen. We hakken het op in stukjes en zorgen dat we moeilijke dingen makkelijk maken;
  3. Op basis daarvan maken we een super concreet plan, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen;
  4. En dan gaan we samen trainen. Iedere twee weken ongeveer 1,5 uur. Zodat we steeds beter worden in DOEN. Net als bij het sporten. Plezier erin krijgen en ontdekken waar we kunnen verbeteren en dat ook gelijk doen;
  5. En tot slot: het onderdeel maken van je leven. Denk maar aan je trainingen en de leuke crossfit-evenementen. Dat is nu onderdeel van je leven en maakt wie je bent.

Nou Valentijn, dat is in het kort waarom en wat we doen bij Onderneem-je droom. Kun je je voorstellen hoe gaaf dit werk is? En hoe blij de mensen zijn die hieraan beginnen? Samen dromen (her)ontdekken en realiseren.

Dit is dus een supercool bedrijf! ?

Groetjes,

Ramon

PS: Iedereen kan zich inschrijven voor XL kennismakingssessies bij Een kwestie van aandacht in Heerlen. De eerste sessies zijn al vol. Dus ben er snel bij.

1 XL sessie is verdeeld over twee avonden: Op de maandagavonden 25 nov. & 2 dec.  van 19:00u- 21:00u is er nog ruimte. Stuur een mail naar ramon@onderneemjedroom.nl