Nederland
ramon@onderneemjedroom.nl | pauline@onderneemjedroom.nl

Onderneem je droom!

Created with Sketch.

We leven vaker in overleef modus dan we zouden moeten. Hierdoor ontbreekt op den duur het gevoel van een zingevend en licht bestaan. Onze dromen lijken vage films uit het verleden, zonder realiteitszin. Of sterker nog, we leven de dromen van anderen. Hier gaat het meestal mis. We kiezen regelmatig voor compromissen en vaak minder dan dat. Een paar keer iets doen, dat je meer energie kost dan het opbrengt is geen probleem. Daar raak je niet van uit balans. Het gaat mis bij herhaaldelijk jezelf tekort doen. Op termijn heb je een negatief energiesaldo. Je bent prikkelbaar, moe, eet teveel, slaapt te weinig etc. etc. met soms zelfs ziekte als resultaat.

Hoe zou je leven zijn als je vanuit je kracht leeft? Hoe zou het zijn als het merendeel van je dagelijkse activiteiten meer energie opleveren dan ze kosten? Gaaf toch?

Hoe zou het zijn als je successen boekt met “jouw ding”? Hoe ziet je leven er dan uit? Hoe ziet je werkdag eruit?

En weet je? Dit kan, ook voor jou. Ook al heb je honderden keren geprobeerd. We laten je zien dat dit ook voor jou kan. Jij bent namelijk helemaal ok! Maar neem je ook beslissingen die bij jouw constitutie passen en dus ook energie oplevert?


DOORBREEK OUD GEDRAG, MAAK NIEUWE KEUZES!
Natuurlijk voelt kiezen voor je eigen pad onwennig en onzeker. Het kan zelfs een beetje beangstigend zijn.

Misschien ben je al heel lang op zoek naar wat werkelijk jouw ding is.. Maak je je zorgen of je er wel achter kunt komen wat dat is, of maak je je zorgen of je het wel kunt?

Wanneer je je huidige situatie wilt veranderen, om welke reden dan ook, dan is je eerste stap om te kiezen voor iets dat je normaal niet zou doen.

We helpen je. We laten je zien dat je het kunt, dat het erin zit! Schrijf je in voor een vrijblijvend consult. We nemen snel contact met je op.