Nederland
ramon@onderneemjedroom.nl | pauline@onderneemjedroom.nl

Training

deb121743n2

Created with Sketch.

Onze trainingsprogramma’s zijn allemaal gericht op het ontwikkelen van nieuwe inzichten en het aanleren van nieuw gedrag.

Unieke aanpak:

Onze trainingen zijn programma’s met korte sessies waar je samen of individueel gedurende een langere periode aan de slag gaat met je nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten. Je hebt niks aan sessies langer dan 90 minuten. Ideaal, want dit kun je ook perfect in je bestaande agenda inpassen. We hebben het standaard onderneem-je-droom programma voor iedereen die zijn of haar werk en leefvermogen wil verhogen. We maken ook programma’s op maat voor organisaties. Plan een vrijblijvend gesprek voor meer informatie.

In no time weten waar je staat..

Je hebt al veel kennis en ervaring opgedaan in je werk en het leven van alle dag. Dit brengen we in kaart. We willen gebruiken wat je al weet en kent. Dit geldt voor jou individueel, maar ook voor jou als professional of zelfs hele teams bij organisaties. Niks is meer frustrerend als een training die geen rekening houdt met wat je al kunt. We maken samen een kaart waarin precies helder wordt waar je staat in relatie tot je doel, ambitie of droom.

Een voorbeeld van een status quo voor jou individueel
Een voorbeeld van een status quo voor medewerkers, team of afdelingen

Hierboven zie twee voorbeelden. Het is wat abstract maar geeft wel weer wat we bedoelen. Je weet nu al veel! Je kent de droom, je weet wat je in huis hebt, je weet ook wat je nog wat aandacht kunt schenken. Er is geen goed of fout hierin.

Aanpakken

We bieden programma’s aan waarin je van een aantal maanden tot een jaar kunt deelnemen. Je hebt immers de tijd nodig om nieuw gedrag aan te leren. De sessies bestaan uit 45 minuten masterclass over uiteenlopende, relevante onderwerpen. Daarna ga je met die nieuwe kennis 45 minuten aan de slag om het onderdeel van je leven te maken. Deze aanpak is bijzonder effectief en impactvol.

We vullen de kennis en vaardigheden in korte masterclass sessies van 45 minuten.
Daarna gaan 45 minuten aan de slag om doelen, ambities of dromen te realiseren.

Laat je niet misleiden door aanbiedingen die je beloven in een 2 of 3 sessies van al je problemen af te helpen. We weten allemaal dat het niet zo makkelijk gaat.

Top masterclasses!

We hebben een heel breed aanbod van masterclasses. Alle masterclasses zijn ontwikkeld door experts en professoren op het specifieke onderwerp. Dat biedt vertrouwen. De masterclasses zijn in verschillende vormen aan te bieden. De meeste zijn verwerkt in het trainingsprogramma en sluiten helemaal aan bij de ontwikkelbehoefte. Daarnaast bieden we ook grotere sessies aan voor een breder publiek. Hier kiezen bedrijven vaak voor. Dit maken we helemaal op maat.

De onderwerpen?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het. We hebben onder andere de thema’s gezondheid en work-life belance, besluiten nemen, performance verbeteren, werkwijzes lean en agile werken.

Hierboven een greep uit ons aanbod.

We werken nauw samen met de Open Universiteit. Alle onderwerpen van de verschillende faculteiten bieden we aan.. en dat zijn er nog al wat. Alles is op maat gemaakt voor een breed publiek. Dus hoeft niet bang te zijn dat jouw werk en denk niveau niet aansluit.

We bieden ook de mogelijkheid voor coaching aan. Dit is in de regel ondersteunend aan alles wat je in het trainingsprogramma doet. We hebben hier wel een specifieke visie op. Lees daarom ook de tekst over coaching.

Plan een gesprek met ons. We helpen je graag bij het kiezen van jouw ideale programma.