Nederland | Spanje
ramon@onderneemjedroom.nl | vicky@onderneemjedroom.nl

Training & coaching

Created with Sketch.

“Life changing events” zijn meestal het startpunt van een nieuwe leefstijl, of nieuwe koers in je leven. Maar is dat altijd nodig? We kunnen onszelf ook inspireren. Heel goed zelfs!

Wat als je in staat bent je eigen kompas bloot te leggen en je dromen weer de ruimte te geven? Hoe inspirerend is dat? Hier liggen je kansen!

Onze programma’s zijn allemaal gericht op gedrag en daarom trainingen. Je gaat aan de slag en daar waar nodig, doen we zaken voor, of samen. Het doel is je zo snel mogelijk alle handvatten te geven om zelf vorm te geven aan je nieuwe leven.

Onze trainingen zijn programma’s met korte sessies waar je samen of individueel gedurende een langere periode aan de slag gaat met je nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten. Je hebt niks aan sessies langer dan 90 minuten. Ideaal, want dit kun je ook perfect in je bestaande agenda inpassen.

Aan de andere kant heb je ook niks aan een twee korte sessies. We bieden programma’s aan waarin je van een aantal maanden tot een jaar kunt deelnemen. Je hebt immers de tijd nodig om nieuw gedrag aan te leren.

Laat je niet misleiden door aanbiedingen die je beloven in een 2 of 3 sessies van al je problemen af te helpen. We weten allemaal dat het niet zo makkelijk gaat.

Hetzelfde geldt voor coaching. Soms is een goed gesprek voldoende om je een nieuw inzicht te geven. Als het gaat om het aanleren van nieuw gedrag is dat een andere zaak. Dan zul je toch echt meer tijd en energie erin moeten stoppen. Dat wat je aandacht geeft groeit. Het heeft even tijd nodig om nieuwe inzichten te vertalen naar nieuw dagelijks gedrag en uiteindelijk nieuwe dagelijkse rituelen.

Bij onze programma’s zit het verschil tussen coaching en training in het aantal deelnemers. Coaching is een training voor jou individueel. Een training doe samen met anderen. Ze hebben soortgelijke vraagstukken en je kunt leren van elkaar. Het is een kwestie van smaak en behoefte. Er zitten voor- en nadelen aan training en coaching. Het is gewoon anders, het gaat erom wat je aanspreekt en wat je op dit moment het meest ondernemend maakt.

Plan een gesprek met ons. Vicky of Ramon, wie je het meest aanspreekt. We helpen je graag bij het kiezen van jouw ideale programma. Gesprekken kunnen online.

%d bloggers liken dit: