Nederland | Spanje
ramon@onderneemjedroom.nl | vicky@onderneemjedroom.nl

De reizen

Created with Sketch.

Groepsretreat Marokko

Hoe gaaf zou het zijn als je…:

  • je bewust wordt van het hier en nu en je EIGEN kracht. Je laat “het oude” los en omarmt “het nieuwe”;
  • …diep van binnen weet en voelt wie je ECHT bent en waar het NU ECHT om gaat in je leven;
  • … je omringt met gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf;
  • … als de ongerepte natuur met een heerlijk eenvoudige levensstijl ervoor zorgen dat je bewustzijn helder en ontvankelijk wordt.

Gaaf toch?

Als dit resoneert met je, stuur ons direct een berichtje! Want je gaat dan 24 tot en met 31 oktober 2019 gewoon mee naar de Sahara!

De magische Sahara waar de nomadenstammen intensief samenwerken met de natuur vormen het perfecte decor voor jouw unieke innerlijke reis. Hier kom je letterlijk in contact met de aarde. Complexiteit wordt vervangen door eenvoud. Tijd is onbelangrijk en de ongerepte natuur biedt een zee van ruimte om stil te worden, bij jezelf te komen, te onthaasten en te genieten. Langzaam glijd je in een natuurlijke flow die zo goed voelt dat je nooit meer anders wilt….

Deze reis is een katalysator voor verandering, heling, verdieping en bezieling!

  • Minimaal 4, maximaal 7 personen
  • € 1240 pp exclusief vlucht en reis/annuleringsverzekering (verplicht) en extra activiteit zoals hammam.
  • Je vliegt vanaf Eindhoven of Amsterdam.
  • Op basis van gedeelde 2 persoonskamer. Eenpersoonskamer mogelijk op aanvraag, informeer naar de extra kosten.
  • Inclusief: transport van/naar vliegveld Marrakech, alle overnachtingen en maaltijden, vervoer, 5 groepssessies en 2 privé-sessies, kamelenrit, sandboarden, hike en Bellydance.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor een gratis intake gesprek of meer info.

Deze reis wordt begeleidt door Vicky en Zbartravel www.zbartravel.com

Privé retreat: Een op maat gemaakt retreat voor Jou

Geen zin in een groepsretreat? Of misschien komen de data of locatie niet goed uit?

Je kunt ook kiezen voor een op maat gemaakt retreat. Na een vrijblijvend intake gesprek via Skype, maken we een voorstel. De locatie is in Zuid-Spanje en data kiezen we in overleg en de inhoud natuurlijk ook!

De meeste privé retreats duren tussen de 3 en 6 dagen en de invulling is meestal een dagdeel sessies en het andere dagdeel vrij.

In een prive retreat maken we samen een programma afgestemd op jouw wensen en ontvang je een soulreading vooraf om heel helder te krijgen waar het nu precies om gaat. Vaak combineren we coaching en guided healings. Door oude patronen, angsten en pijnen los te laten (zonder in de zwaarte te gaan zitten want daar houden we niet van 😉) kun je steeds beter je goddelijke essentie ervaren. Er ontstaat vanzelf een opening naar je hoger bewustzijn waardoor je veel beter weet wat er bij jou past en hoe je dit kunt verwezenlijken. Het leven vanuit je ware zelf geeft vervulling en brengt dat op je pad wat je nodig hebt!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Lees hier de reactie van een aantal voorgangers..

¨Lieve Vicky, hartelijk bedankt voor deze wonderbaarlijke reis naar het diepste van mijn wezen. De diepgaande ervaringen die ik heb gehad zijn in woorden niet goed te vatten. Jouw begeleiding hierbij was van zo’n hoog authentiek en liefdevol nivo dat het voor mij mogelijk was om me hier helemaal aan over te geven en dat maakt alle verschil! Ik verlaat deze prachtige plek heel bewust van mijn kwaliteiten. Ik voel vertrouwen, verbondenheid en innerlijke rust! Dankjewel vanuit het diepst van mijn hart.¨

Net een zeer bijzonder prive retraite gedaan met Vicky en deze zou ik 100% aanraden. Alles waar je mee zit, waar je mee vastloopt, waar je duidelijkheid over wilt hebben wordt gronding bekeken en geheald op zowel energetisch  als praktisch niveau. Vicky is een fantastisch, vakkundig en zeer warme persoonlijkheid. Lieve Vicky, vanuit mijn hart diepe dank, ik kan verder met mijn leven.

Lees hier een aantal ervaringen:

“Een reis met Vicky door de Sahara is thuiskomen bij jezelf. Je hele systeem wordt gereset. Op intellectueel vlak leer je nieuwe dingen. Op emotioneel vlak kom je echt tot de kern van je gevoel. Op spiritueel vlak maak je verbinding met je ziel. Op fysiek vlak rust je lekker uit, eet je heerlijke gezonde voeding en is er mogelijkheid voor beweging. Vicky komt snel tot de kern van wat er speficiek nodig is voor jou, geen gedoe eromheen. Dit alles in de samenstelling van een fijne groep gelijkgestemden. Deze reis naar de Sahara is een groot kado aan jezelf. Mede ook omdat je altijd met praktische hulpmiddelen naar huis gaat, waardoor het proces ook bij thuiskomst doorgaat”

Dit retreat heeft me heel veel gebracht! Om te beginnen de keuze om dit te doen, om mezelf dit te gunnen, was al een hele stap. De indrukken die we daar hebben opgedaan, de fijne groep, de accomodaties en de reisleiding, allemaal even zorgvuldig gekozen. De aandacht die jij voor ieder van ons had was ruim voldoende en goed afgestemd. Iedereen heeft mooie readingen &
healingen ontvangen, we hebben allemaal een stap kunnen maken in onze spirituele ontwikkeling. Heel bijzonder om dat samen te kunnen delen.
De magie van de woestijn in combinatie met de gaven van Vicky hebben mij nog dichter bij mezelf gebracht.

¨Heel veel dank voor de prachtige en goed geregelde reis en je volle aandacht voor ieder. Ik zal deze reis nooit vergeten, ik ervaar meer rust en minder angstaanvallen. Het is er voor mij in voor in de boeken!¨

¨Met Vicky aan je zij is het makkelijk om je eigen weg te vinden in de buitenwereld en je innerlijke wereld. Ik voel me veilig en gevoed. We zijn net terug van ons retreat in de Sahara. Het was fantastisch. Dankjewel! xxx¨

Het was fantastisch! Ik zou het zo weer doen! Een welkome en nodige reset: terug naar de blijdschap en weer energie om verder te gaan!

¨Alsof de kruimeldief door me heen is gegaan¨…..

%d bloggers liken dit: