Nederland
ramon@onderneemjedroom.nl | pauline@onderneemjedroom.nl

Coaching

Created with Sketch.

Coaching vatten we niet lichtzinnig op. Onze coaches zijn Nobco gecertificeerd en hebben minimaal een relevante HBO/WO opleiding afgerond. Wanneer je coaching nodig hebt, dan is dit doorgaans omdat je met complexe en gevoelige vraagstukken aan de slag gaat. Deze blokkades of vraagstukken spelen vaak al wat langer in je leven. Het is dan van belang dat je begeleid wordt door een professional die weet waar hij of zij mee bezig is. Bij Onderneem je droom vinden we het belangrijk dat jij je met een gevoel van vertrouwen kunt overgeven aan het interne proces dat goede coaching op gang brengt.

Je investeert waardevolle tijd, geld en energie, om meer uit je (werk)leven te halen. Het is wat ons betreft dan ook van essentieel belang dat je hier alles uithaalt. Alleen professionals met een jarenlange opleiding en evenzoveel ervaring kunnen dit werkelijk garanderen. Uiteraard is het net zo belangrijk dat het op persoonlijk vlak klikt tussen jou en je coach. Wij garanderen dat je gekoppeld wordt aan iemand die past bij jou, je achtergrond en je vraagstuk.

Jouw vraagstuk, intake, voortgang en resultaten worden allemaal zorgvuldig en vertrouwelijk vastgelegd. We volgen samen hoe je er voor staat en nemen regelmatig de tijd om te evalueren. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld een werkgerelateerd vraagstuk hebt ingebracht en terugkoppeling moet geven aan je werkgever.

Pauline

Pauline Peeters is bij ons verantwoordelijk voor het onderwerp coaching. Ze is een ervaren Nobco gecertificeerde coach en heeft haar wetenschappelijke opleiding neuropsychologie afgerond in Maastricht.

Neem contact op voor een gratis intake gesprek of meer info.